Atunci când ești artist, trebuie să vii mereu cu ceva nou în fața fanilor. Este și cazul Mirei, care doar ce și-a făcut cele două șuvițe blonde și deja vrea să renunțe la ele.

Mira este una dintre artistele care nu se feresc de provocări stilistice. De-a lungul timpului, Mira a apelat la diverse artificii, la schimbări permanente sau temporare, toate cuminți și care au fost mereu pe placul fanilor. Cea mai recentă schimbare de look a ei, și anume cele două șuvițe blonde nu au prea fost pe placul fanilor care au început imediat să îi sugereze să revină la culoarea anterioară.

Inspiră-te, dar nu copia! Mira și-a schimbat look-ul. Îi stă bine așa?

Mira se pare că va face asta și nu neapărat pentru că a fost criticată de fani, ci pentru că deja are probleme cu părul. ”Abia s-a obișnuit lumea cu mine cu acest nou look și deja simt nevoia să mă întorc la culoarea mea naturală cu totul. Nu știu dacă observați, dar deja mi s-a rupt părul. Blondul este cel mai oribil lucru de întreținut! Este atât și frumos și atât de complicat, mai ales dacă ai firul subțire cum îl am eu.”, a spus Mira pe Insta story.