Demi Lovato întră în rând cu lumea bună și lansează anul acesta un documentar exclusiv pe Youtube. ”Dancing with the Devil” îi va purta pe fani în viața artistei, iar ceea ce vor descoperi despre Demi îi va lăsa muți de uimire.

După despărțirea de Max, Demi a început să aibă din nou încrederea în ea și să vorbească deschis despre toate problemele din viața ei. Artista a lansat trailer-ul documentarului ”Dancing with the Devil”, iar pentru a-i convinge pe fani că merită să îi acorde o șansă, Demi a povestit una dintre cele mai triste perioade din viața ei.

”Am suferit trei atacuri de cord și unul cerebral. Totul s-a întâmplat în anul 2018, atunci când am avut episodul de supradoză. Am fost la un pas de moarte. Încă mă mai lupt cu efectele lor și astăzi. Îmi amintesc că îmi era greu să mă concentrez să citesc până și o carte. Am reușit asta abia după 2 luni. Mă simt recunoscătoare acestei experiențe și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nevoie de recuperare. Sunt mândră de persoana care sunt astăzi și sunt mândră că am reușit să realizez un documentar.”