Fiecare idol are idolii lui. Delia este una dintre artistele care nu se feresc să spună ceea ce gândesc, chiar dacă asta de cele mai multe ori îi poate supăra pe cei din jur. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista are o viziune excepțională, așa că are deja și primele idei pentru un documentar.

În timp ce unii așteaptă un documentar despre ea, Delia vrea să facă un documentar despre altcineva. Jurata X Factor este genul de invitat pe care trebuie să îl ai în podcasturi, mai ales că este o sursă inepuizabilă de experiențe și trăiri. Artista a vorbit mereu deschis în toate podcasturile despre cele mai sensibile subiecte, cum ar fi cel legat de viața de mamă sau cel legat de frustrările altora în legătura cu vârsta ei.

Delia își trăiește viața după propriile standarde și poate spune că în plan muzical a atins demult apogeul. Cum de vlogul de travel nu s-a mai apucat, artista are o idee mult mai ingenioasă. Soția lui Răzvan Matache nu exclude posibilitatea de a realiza un documentar despre unul dintre cei mai mari artiști de la noi, în concepția ei.

”Aș face un documentar despre viața lui Florin Salam, nu ai cum să nu vezi că e aur, că are mult potențial. A doua persoană ar fi Cheloo”, a spus Delia la HappyFish TV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)