Nicole Cherry a generat un întreg val de reacții în online de când a anunțat că este însărcinată. Dacă pe Instagram situația este mai roz, pe TikTok lucrurile au degenerat. Videoclipul în care artista le arată un semn obscen fanilor i-a adus zeci de critici din partea celor care o urmăresc.

Cu o lună în urmă, Nicole Cherry lansa piesa ”Scrie-mi pe suflet” și tot atunci anunța că este și însărcinată. ”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.”

#FutureMommy. Cât s-a îngrășat Nicole Cherry în timpul sarcinii? Artista a recunoscut totul pe Instagram

Reacțiile fanilor au fost dintre cele mai diverse, de la felicitări pentru viitoarea mămică, până la stări de uimire. Sigur, nu au lipsit din peisaj nici reacțiile negative, iar pentru asta, Nicole a avut un răspuns pe TikTok. Artista s-a filmat în timp ce le arăta fanilor un semn obscen, iar asta i-a revoltat și mai mult pe urmăritori. Secțiunea de comentarii de pe TikTok s-a umplut imediat de replici dure la adresa lui Nicole. ”Frumoase gesturi. Demne de o persoană publică. Restul nu mai contează.”, ”Nu mi se pare ok să faci copii la 22 de ani când tu ești un copil”, ”Ce educație o să dai tu la copilul tău?” au fost doar câteva dintre comentariile primite.

 

@nicolecherry

☺️

♬ Dhoor Penddi - Mortifero Guiira 🔥