Toate scenele extrem de sexy făcute în ultima perioadă de Rihanna şi de Nicki Minaj mie îmi sună a competiție. De ce? Îți explic imediat, dar acum îți spun ce nebunie a făcut Nicki Minaj.

Domnişoara Nicki s-a încălzit atât de tare în timpul unui concert din New Jersey că şi-a ridicat bluza (şi aşa foarte mică) până i s-au văzut de tot sânii. Noroc că-şi acoperise "podoabele" cu steluțe, altfel ar fi făcut un pictorial pentru o revistă de bărbați fără să îşi dea seama.

Vă spuneam de competiția ei cu Rihanna. Ieri v-am arătat cu Riri a apărut la o gală din New York aproape dezbrăcată. Nu ai văzut??? INTRĂ AICI SĂ VEZI cum a venit dezbrăcată! :)

Rihanna apare din ce în ce mai des goală, Nicki la fel, dar pentru ce se bat fetele astea două? Să fie oare la mijloc Drake?

Se aude că Riri şi Drake nu-şi mai vorbesc deloc, iar la concertul din New Jersey nu au vrut nici măcar să dea ochii. Să-l fi evitat Rihana pe fostul său iubit după ce a văzut poza asta cu Nicki Minaj?

Oricum ar fi, cele două par să fie prietene... măcar de formă pentru că ce are pe față Riri cu siguranță nu e un zâmbet. :))