La început la an, Cleopatra Stratan a simțit nevoia unei schimbări. Și cum părul este cel mai ofertant în materie de schimbări, iubita lui Edward Sanda nu a stat prea mult pe gânduri.

Atunci când o femeie își schimbă look-ul, este pregătită pentru schimbări și pe alte planuri. Ei bine, nu este și cazul Cleopatrei Stratan, care este mai îndrăgostită ca niciodată de Edward Sanda. Artista și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu același look, așa că în 2021, Cleopatra a spus unei schimbări majore.

Cleo și-a făcut breton și arată mai bine ca niciodată. Fanii au apreciat curajul artistei de a apela la acest artificiu stilistic, iar imaginea urcată de ea pe Instagram i-a adus aproape 25 de mii de aprecieri.

”De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan. Tot în ziua aia m-am programat la pentru asta ca să nu-mi schimb părerea. Nu regret deloc aceasta schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”, a scris artista pe Instagram.