Selena Gomez e pe val și se concentrează asupra carierei de actriță mai mult ca niciodată. După ce și-a petrecut ultimele luni pe platourile de la filmare de la ”Only Murders In The Building”, Selena a bătut palma pentru un nou proiect cinematografic. 

Selena va avea un rol într-un film de groază, al cărui producător executiv este Drake. Producția se numește ”Spiral” și va fi regizată de Petra Collins, cu care Selena a lucrat la un videoclip al ei în trecut. Filmul spune povestea unei foste influencerițe care devenise dependentă de rețelele de socializare și, din acest motiv, ajunsese la o degradare fizică și psihică. Încă nu se știe dacă Selena va avea rolul principal și nici cine va mai face parte din distribuție. 

#FullName. Cum o cheamă, de fapt, pe Selena Gomez? Artista mai are un prenume

Artista și-a petrecut ultimele luni în New York, pe platourile de filmare de la producția Hulu, ”Only Murders In The Building”, unde a fost colegă de platou cu Steve Martin și Martin Short. Și nu sunt singurele proiecte asupra cărora s-a concentrat Selena în ultima perioadă. Artista urmează să își împrumute vocea personajului Mavis în animația ”Hotel Transylvania: Transformia”. Selena nu a neglijat nici muzica și a lansat recent un album în limba spaniolă. A colaborat cu mai mulți artiști internaționali, iar ”Revelacion” a fost foarte bine primit de către fanii ei. Artista nu încetează să își surprindă fanii și a făcut recent o schimbare radicală de look: a trecut de la șaten închis, la blond platinat, iar prima fotografie pe care a postat-o pe Instagram cu noul look a stabilit un record de like-uri în câteva ore. 

Abia așteptăm să vedem ce mai pregătește Selena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)