Fetelor, vă era dor de stalkerul vostru preferat?! Ei bine, Joe se va întoarce mai repede decât vă așteptați, iar anunțul a fost făcut chiar de către cei de la Netflix. Can't wait!

Dacă ai fost mare fan ”You” și l-ai urmărit cu mare atenție, cu siguranță ți-ai dat seama că mai urmează și un al treilea sezon. Netflix a confirmat apariția lui în 2021, iar autoarea celebrelor cărților a făcut și ea marele anunț pe Twitter.

”Bună! You 3 este gata și știu că v-am tot promis că va fi gata în curând, dar acum pot spune că am terminat-o, deja am început să caut coperți. Răbdarea voastră, pe timp de pandemie, înseamnă extrem de mult pentru mine. Vă mulțumesc pentru că m-ați așteptat. În curând Joe va fi al vostru.”​, a spus Caroline.

Între timp, Penn Badgley, actorul care îl interpretează pe Joe a avut parte de o experiență neplăcută. Aceasta a trebuit să se apere de acuzațiile de agresiune sexuală aduse de un coleg de platoul. Totul a început atunci când câteva femei au afirmat pe Twitter că Penn le-ar fi cerut mai multe poze nud cu ele chiar dacă erau minore.

”Faptul că un rol pe care l-am interpretat i-a făcut pe unii să îmi pună o etichetă greșită, este deranjant. Foarte deranjant. Mă afectează foarte mult.”, a declarat actorul în timpul unui interviu pentru podcastul Los Angeles Times.