Cristiano Ronaldo și iubita lui, Georgina, nu trec prin cea mai bună perioadă. Georgina a pierdut la naștere unul din gemeni, iar acela a fost unul dintre cele mai triste momente din viața ei. Din fericire, aceasta îl are alături pe Ronaldo care îi oferă tot sprijinul emoțional.

Georgina și Ronaldo sunt un exemplu de putere și de rezistentă în cele mai dure momente. Cei doi au pierdut, de curând, un copil, dar se pare că viața merge mai departe pentru ei. Oricât de triști ar fi, părinții au înțeles că ceilalți copii ai lor au nevoie de atenție și de dedicare, așa că și-au dat restart și au trecut peste momentul tragic.

Zilele acestea, în semn de mulțumire pentru fanii care le-au fost alături, Georgina și iubitul ei au făcut public numele fetiței lor. Cea mai tânără membră a familiei se numește Bella Esmeralda și nici nu are idee cât de norocoasă este cu o asemenea familie.

 

„Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. 

Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat. Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a scris Ronaldo pe Instagram.