Better late than never! În urmă cu trei ani, Drake lansa „Kiki do you love me”, o piesă care a înnebunit întreaga planetă. Milioane de fani o fredonau și reproduceau dansul celebru, însă o întrebare a existat mereu pe buzele tuturor. „Cine este Kiki și cum arată?”. Well, you know… întreabă și ți se va răspunde!

Drake este ca un magnet pentru vizualizări. Piesele lui își adjudecă mereu primele poziții din topuri, iar „Kiki do you love me” nu a făcut nici ea excepție. Piesa a fost extrem de populară la vremea ei, chiar și fără ajutorul TikTok-ului.

Așa cum era de așteptat, fanii rapperului și-au dat seama imediat că numele nu este unul întâmplător. Drake mereu compune cu piese cu trimitere la viața lui personală, așa că celebra Kiki trebuia să fi jucat un rol foarte important în viața artistului.

Și chiar așa a fost. Kiki este nimeni alta decât Keshia Chanté, prima dragoste a lui Drake. Tot Kiki a fost și prima care i-a oferit o relație în adevăratul sens al cuvântului lui Drake. Rapperul a simțit nevoia să prezinte fanilor, așa că a urcat pe scena OVO All Canadian All Stars. În deschiderea ei, rapperul s-a asigurat că folosește cel mai emoționant discurs.

 

Drake, emoționat ca un puștan la prima întâlnire

„Obișnuiam să iau mașina mamei și să conduc mii de kilometri până la această domnișoară. Vă regăsiți în povestea mea? Este prima mea iubită pe care am avut-o. O adevărată legendă, o persoană pe care o iubesc din toată inima mea”, a spus Drake.

Imediat după ce a urcat pe scenă, publicul a fost în delir. Cei doi foști partneri s-au îmbrățișat, semn că nu există resentimente între ei. Momentul a devenit deja viral pe Twitter, acolo unde mii de fani au postat și repostat filmulețele cu Drake. Aww, this was so, so sweet!

Mystery solved! Așa arată celebra Kiki din piesa lui Drake. Artistul a urcat-o pe scenă alături de el
Profimedia