Austin Butler a scris istorie cu rolul lui din filmul dedicat vieții lui Elvis Presley. Actorul a petrecut ani întregi studiindu-l pe Regele Rock and Roll, dar a meritat din plin. Deși mulți l-au felicitat pentru ambiție și talent, Austin îi datorează totul unei foarte bune pritene.

Austin Butler este pe buzele tuturor încă de când a apărut pelicula „Elvis”. Actorul i-a surprins pe toți și s-au autodepășit cu acest rol. Recent, Butler a semnat prezența la Premiile Oscar datorită acestei producții și a dat câteva interviuri care au creat un val de reacții în online. La un moment dat, Austin a declarat că îi datorează totul unei „prietene” care a manifestat acest rol în viața lui. Evident, fanii și-au dat seama despre cine este vorba și l-au forțat pe Butler să-i spună numele.

Ei bine, se pare că Vanessa Hudgens a fost prima care a prezis că Austin îl va interpreta pe Elvis. Totul se întâmpla cu mulți ani în urmă, când cei doi formau un cuplu. Austin și Vanessa au fost împreună timp de mai bine de 8 ani, perioadă în care au evoluat enorm, atât împreună, cât și individual.

„Conduceam către casă, ascultam muzică de Crăciun când, dintr-o dată, a intrat o piesă de-ale lui Elvis Presley. Vanessa s-a uitat la mine și mi-a spus: „Baby, trebuie să-l interpretezi pe Elvis. Nu știu cum, dar trebuie. Serios, chiar trebuie să ai rolul lui”. Am fost împreună mult timp, am avut o relație uimitoare. Îi datorez faptul că a crezut în mine”, a spus Austin Butler pentru The Hollywood Reporter.

Cu cine s-a mai „duelat” Austin Butler pentru rolul lui Elvis

Harry Styles a vrut ca anul trecut, pe lângă albumul „Harry’s House”, să bifeze și un rol important pentru cinematografie. Artistul și-a dorit să intre în pielea lui Elvis Presley, dar se pare că abilitățile lui actoricești nu au fost suficiente. Rolul i-a fost atribuit lui Austin Butler, iar Baz Luhrmann a explicat alegerea.

„Nu am o problemă cu Harry și nici nu încape în discuție că nu ar fi talentat. Problema este că el este un icon și toată lumea îl știe. A venit, și-a pus costumul și arătat tuturor ce poate da pe scenă. Am numai cuvinte de laudă de spus la adresa lui.”

Styles și-a petrecut mare parte din anul 2021 la filmările pentru ”Don’t Worry Darling”, acolo unde și-a cunoscut și actuala iubită. Britanicul a început o relație cu Olivia Wilde, care este cu 10 ani mai mare decât el. După încheierea filmărilor, nu a făcut pauză prea mult și a filmat pentru o altă producție: ”My Policeman”.