„Bridgerton” este unul dintre serialele fenomen produse de Netflix. Încă de la primul sezon, acțiunea a cucerit sute de milioane de fani și a înregistrat cifre record. Acum, producția se pregătește de lansarea unui nou sezon, dar, surpriză! Una dintre cele mai îndrăgite actrițe părasește echipa.

Una calda, alta rece pentru „Bridgerton”! Serialul se bucură de un succes nebun în rândul fanilor. După plecarea lui Regé-Jean Page, mulți au crezut că nu se poate întâmpla nimic la fel de grav. Ei bine, „niciodată să nu spui niciodată”, căci se pare că încă o actrița și-a luat „adio!” de la faimoasa producție. Este vorba despre Phoebe Dynevor, una dintre cele mai cunosute și apreciate prezențe din serial.

Într-un interviu exclusiv pe care l-a acordat pe covorul roșu de la Sundance Film Festival, Dynevor a dezvăluit faptul că personajul ei, Daphne Basset s-ar putea să fie absent din cel de-al treilea sezon „Bridgerton”. Întrebată dacă se va întâmpla ceva palpitant în noul sezon, actrița a răspuns extrem de sincer.

„Din păcate, nu în sezonul trei. Poate pe viitor. Despre sezonul trei, nu pot spune decât că îl voi privi ca un spectator.”

Deși update-urile despre noul sezon „Bridgerton” sună dezamăgitor, nu sunt deloc o surpriză. După ce a fost unul dintre focusurile sezonul 1, în sezonul 2, Daphne nu a mai fost la fel de importantă. Acum, că noul sezon bate la ușă, este de înțeles de ce a părăsit producția pentru a face loc poveștii să meargă mai departe.

Sezonul 3 va pune accentul pe Colin și Penelope, iar Daphne nu a fost niciodată prea apropiată de ele. Mulți sunt de părere că personajul Eloise va deveni foarte popular și își va dezvolta relațiile cu Penelope și nu doar.