Marisa Abela poate spune că a pus mâna pe rolul vieții sale. Aceasta o va interpreta pe unica Amy Whinehouse în filmul despre cariera și viața ei, intitulat „Back to black”.

Regizat de Sam Taylor-Johnson, filmul care urmează să fie lansat urmărește ultimii ani din viața lui Amy Whinehouse. Mai exact, perioada în care câștigătoarea Grammy a locuit în Londra și a trecut printr-un carusel de trăiri în drumul ei către faimă.

Cei din producție au confirmat pentru prima dată că Marisa Abela va fi Amy Whinehouse în luna iulie a anului trecut. Se pare că actrița s-a aflat în topul preferatelor pentru a o interpreta pe regreta Amy. Acum, la mai bine de jumătate de an de la confirmare, au apărut și primele imagini cu actrița în pielea lui Whinehouse. Aceasta purta cercei masivi, iar părul era coafat exact ca cel al lui Amy.

Marisa Alba, copia fidelă a lui Amy Whinehouse

Deși majoritatea o vor cunoaște din prisma acestui rol, Marisa Abela nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Coincidență sau nu, la fel ca Whinehouse și Marisa a fost născută și crescută în Anglia. Pasiunea ei pentru actorie o are de la o vârstă extrem de fragedă și nu s-a lăsat până nu a cultivat-o corespunzător. Mai exact, în 2019, aceasta a absolvit Royal Academy of Dramatic Art.

Debutul în actorie l-a avut în 2020, în serialul „Cobra”. Anul acesta, fanii o vor putea vedea alături de Margot Robbie și Ryan Gosling în producția „Barbie”.

Primele imagini cu Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse. Fanii cred că Lady Gaga ar fi fost mult mai potrivită în această producție