Jenna Ortega a dat lovitura cu rolul din „Wednesday”. Cunoscută pentru aparițiile din serialele Disney, actrița a demonstrat că poate intra în pielea oricărui personaj și că este dispusă să facă sacrificii de dragul artei.

Jenna Ortega nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales după ce a apărut în „Wednesday”. Serialul a depășit orice record de pe Netflix și a luat fața serialelor cunoscute, precum „Bridgerton” și „Stranger Things”. Producția este una extraordinară, iar Tim Burton nu s-a dezis nici de data asta de la profesionalismul care îl caracterizează. Și nu doar el, ci și actorii implicați în distribuție. Jenna Ortega este doar unul dintre exemple.

Vedeta a intrat în pielea personajului mai bine ca orice altcineva și toată lumea vorbește despre asta. Actrița a filmat câteva scene care au devenit virale instant, printre care și scena dansului de la balul Rave’N. Deși pare una fără cusur, scena a fost una destul de dificilă pentru Jenna, mai ales că avea și COVID în acea perioadă.

„De coregrafie m-am ocupat chiar eu. Nu sunt o dansatoare profesionistă și cred că s-a văzut asta. Am primit piesa cu o săptămână înainte și am făcut tot ce am putut. A fost o nebunie, pentru că în prima zi de filmare am avut COVID. M-am trezit și a fost totul foarte ciudat pentru că eu nu am fost niciodată bolnavă. Aveam dureri în tot corpul. Mă simțeam de parcă m-ar fi lovit o mașină și un goblin îmi zgâria gâtul și pereții esofagului. Mi-au dat multe pastile între scene pentru că așteptam mereu un rezultat pozitiv.”, a spus Jenna Ortga pentru NME.

Fanii nu au fost prea încântați și s-au revoltat în online după afirmațiile lui Jenna. Aceștia sunt de părere că producția trebuia să fie mult mai atentă.