Anul acesta, Netflix a avut câteva producții cu care s-a putut mândri. Una dintre ele a fost documentarul despre viața lui Jeffrey Dahmer, unul dintre cei mai e temut criminali din istoria Americii. Povestea a acaparat atenția a milioane de utilizatori Netflix. Toți au fost mai mult decât curioși de deznodământul documentarului.

Evan Peters a jucat rolul vieții lui odată cu documentarul despre viața lui Jeffrey Dahmer. Actorul din „American Horror Story” l-a studiat luni la rând pe temutul criminal. Iar asta pentru a putea intra în pielea lui și pentru a transmite diverse stări dincolo de micul ecran. Și a reușit asta, iar dovadă stau cifrele pe care le-a bifat documentarul. Mai nou, producția Netflix a trecut de un miliard de ore de vizionare, ceea ce este huge, mai ales pentru un documentar.

Documentarul este cel de-al treilea din istoria Netflix care ajunge la o astfel de bornă după 60 de zile de la lansare. Dahmer a stat săptămâni întregi în Netflix Global Top 10 și a fost pe primul loc în 92 de țări. De asemenea, a atins recordil de „Cel mai popular show în limba engleză”, iar în primele 12 zile de la lansare a ajuns pe locul 2.

Ryan Murphy nu a dat lovitura doar cu Dahmer

Ryan Murphy este recunoscut pentru amprenta pe care și-o pune asupra filmelor. Dacă numele lui nu îți familiar, atunci de producțiile lui sigur ai auzit, măcar odată. Sau, poate că le-ai și vizionat. Ryan a produs „Ratched”, „American Horror Story”, „Dahmer”, iar acum, mai nou și „The Watcher”.

Mini-seria de 7 episoade a bifat deja primele recorduri. În câteva zile de la lansare, serialul a adunat peste 273,2 milioane de vizualizări. Cea de-a doua săptămâna a fost și ea la fel de bună, „The Watcher” bifând 148 de milioane de ore de vizualizări. În plus, producția lui Murphy a fost pe primul loc în peste 75 de țări.

Filmul îi are în rolurile principale pe Bobby Cannavale, Naomi Watts, Jennifer Coolidge, Mia Farrow și mulți alții. „The Watcher” este inspirat după o poveste reală, publicată în anul 2018 în The New York Times.