Chris Hemsworth nu are cele mai bune vești pentru fanii lui. Îndrăgitul actor din „Thor: Love and Thunder” se retrage din actorie. Momentan, a spus că privește totul ca pe o pauză și nu știe când va reveni pe marile ecrane.

Chris Hemsworth le-a dat fanilor săi cea mai proastă veste din ultima perioadă. Actorul nu va mai putea fi privit pe marile ecrane prea curând, iar asta pentru că se va retrage. Chris nu a vrut să ia această decizie ci, mai degrabă, a fost forțat de împrejurări. Actorul a aflat că are un risc crescut de a dezvolta Alzheimer, așa că liniștea de acasă este cea mai bună alegere în momentul de față.

Chris Hemsworth vrea să petreacă cât mai mult timp alături de familia lui pentru că știe ce presupune Alzheimerul. Actorul este conștient că nu își va aduce aminte prea multe detalii, așa că preferă să se bucure de toți cei dragi cât încă mai poate.

„Am ajuns în punctul în care sunt forțat să iau o pauză. Cei de acasă ar putea privi asta ca pe o motivare. Este mult mai important să ia grijă de tine, iar dacă poți face ceva în privința asta, atunci fă-o. Nu am vrut să manipulez situația în favoarea mea sau să mă victimizez.”, a declarat Chris. Iar pentru cei care se întrebau de unde a apărut Alzheimerul în viața lui, ei bine, se pare că bunicul său suferă de ani buni de asta.

Cum a ajuns Chris Hemsworth să îl interpreteze pe Thor

Talentul este trăsătură de familie la Chris și Liam acasă. Cei doi au bifat multe roluri de-a lungul carierei, în special Chris. Liam a stat mai retras, mai ales după ce a trecut prin divorțul de Miley Cyrus. În timp ce mulți l-au dat dispărut, se pare că Liam a mers la casting pentru rolul lui Thor. Despre întreaga experiență a vorbit chiar fratele lui, Chris.

„Audiția mea pentru rolul lui Thor nu a mers deloc bine. Cred că de asta am și primit răspunsul pe care l-am primit. Fratele meu, Liam aproape că primise rolul. Toată lumea a fost încântată de faptul că el era mult mai tânăr. La un moment dat, Liam a renunțat, iar atunci managerul meu le-a spus că Liam are un frate mai în vârstă, adică pe mine. 

Am mers din nou, am dat probele de la început și am adoptat o nouă atitudine. Poate că diferența dintre mine și Liam a fost motivația care mie mi-a lipsit destul de mult. Între audițiile pentru acest rol, eu am mai filmat și pentru alte filme”, a declarat Chris.