Ieri, a avut loc marea lansare a uneia dintre cele mai așteptate producții Netflix. „Wednesday Addams este serialul care a promis multe încă din trailer. Iar dacă nu te-ai uitat, încă, la el, îți spunem noi că s-a filmat în cele mai tari locuri din România.

„Wednesday Addams” a avut marea premieră ieri, iar cei care au apucat să vizioneze măcar primul episod, au numai cuvinte de laudă la adresa producției. Acțiunea s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar publicul de la noi este cel mai fericit. Nu doar că îi avem pe George Burcea și Victor Dorobanțu în distribuția serialului, dar și majoritatea scenelor au fost filmate în România. Universitatea Politehnică sau Castelul Cantacuzino au fost doar câteva dintre locurile care au atras atenția producătorilor.

„Am filmat în studiouri lângă București, dar și la Sinaia în gară, și prin pădurile din apropierea capitalei. Bucureștiul e un oraș care are multe lucruri de oferit, am folosit locații frumoase, Casa Scriitorilor care e un loc foarte special, există acolo un amestec foarte interesant de lucruri și locuri”, a spus regizorul Tim Burton pentru urban.ro.

Actorii din „Wednesday Addams”, cuvinte de laudă la adresa României

Așa cum era de așteptat, majoritatea actorilor au fost pentru prima dată în România. Jenna Ortega, Gwendoline Christie din „The Sandman” și Catherine Zeta Jones s-au simțit extraordinar la noi în țară. Actorii nu au putut să nu remarce faptul că românii sunt extrem de ospitalieri.

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați. E foarte frumos și locul unde se află școala noastră. E cool fiindcă am filmat la castele adevărate și unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului așa că a fost foarte potrivit”, a spus actrița principală, potrivit hotnews.ro.

„Wednesday” este o producție care te va ține cu sufletul la gură. Serialul are accente de suprantural și nu lipsesc nici detectivii și misterele. Întreaga acțiune se petrecere în perioada în care Wednesday Addams este elevă la Academia Nevermore. Fratele ei este victima bullyingului, iar aceasta găsește metoda perfectă de a se răzbuna. Fiica familiei Addams află mistere în care au fost implicați părinții ei, toate cât timp este la Nevermore.