„Harry Potter” este unul dintre filmele care nu va îmbătrâni niciodată. Personajele sunt mereu la fel de savuroase, indiferent de vârsta la care privești pelicula. Având în vedere succesul fulminant pe care l-a avut, nu este de mirare că actorii au primit averi pentru rolurile lor. Un astfel de exemplu este Tom Felton.

Tom Felton era un puști pe vremea când a pășit în universul „Harry Potter”. Deși părea o treabă destul de complicată, rolul lui Draco Malfoy i-a ieșit de minune. A fost cel mai reprezentativ rol, dar și cel care i-a adus faima peste noapte. Unde mai pui că toate astea s-au împletit de minune cu banii primiți?!

Cei care au vizionat cele 8 părți ale lui „Harry Potter”, sigur au observat că Draco Malfoy nu este chiar atât de prezent în toate. Mai exact, în cele 8 capitole, Tom Felton a apărut 31 de minute și 45 de secune. Un procent destul de mic din totalitatea filmului de peste 20 de ore. Ei bine, pentru nici o oră de jucat în „Harry Potter”, Draco Malfoy i-a adus nici mai mult, nici mai puțin de 16 milioane de euro.

Ce a făcut Tom Felton cu banii? După cum a spus chiar el, nu i-a investit prea bine. „Am fost iresponsabil cu banii. Am cumpărat o mulțime de prostii pe care și le dorește orice copil, skateboards și haine. După ce am mai crescut, am aruncat banii pe mașini, în special pe BMW-uri, pentru mine și familia mea.

Tom Felton s-a iubit cu Emma Watson?!

Emma Watson, Rupert Grint și Daniel Radcliffe au aniversat douăzeci de ani de la lansarea filmului care i-a făcut celebri în toată lumea. Personajele cărora le-au dat viață, Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley debutau pentru prima dată pe marile ecrane în noiembrie 2001. Două decenii mai târziu, actorii au pregătit o nouă surpriză pentru fani. Atât ei, cât și colegii lor de platou au revenit la începutul anul 2022 cu un proiect special.

La reuniune, actorii au depănat amintiri și au retrăit unele dintre scenele emblematice din celebra serie de filme. Emma Watson a fost cap de listă în ceea ce privește inside-urile de la „Harry Potter”. Fanii au avut acum ocazia să afle care a fost, de fapt, relația dintre ea și Tom Felton, cel care i-a dar viață personajului Draco Malfoy. Cei doi erau dușmani în film. În realitate, între ei a existat mereu chimie, Tom recunoscând că o va iubi mereu pe Emma. Deși nu au format niciodată un cuplu, amândoi au dat cărțile pe față și au spus că au fost și vor fi mereu sentimente între ei. 

Câți bani a primit Tom Felton pentru rolul din Harry Potter. Draco Malfoy i-a adus celebritatea