Perioada următoare sună mai bine ca niciodată pentru iubitorii de filme. Netflix și-a anunțat deja unele dintre titlurile cu care îi va surprinde pe fani și unde mai pui că are nu una, ci două părți pentru unul dintre cele mai apreciate filme de acțiune ale anului trecut.

”Red Notice” a fost unul dintre cele mai așteptate filme de anul trecut. Distribuția a fost una de excepție, iar Netflix s-a bazat pe asta încă de la început. Gal Gadot, Ryan Reynolds și Dwayne Johnson sunt actorii principali care i-au ținut pe fani cu sufletul la gură în fiecare minut. Acum, având în vedere că filmul a fost primit atât de bine de către fani, cei de la Netflix au decis să îi ofere o continuare.

„Red Notice” va avea încă două părți pe care Netflix plănuiește să le filmeze la începutul anului 2023. Așa cum era de așteptat, distribuția va rămâne aceeași, cu Gal, Ryan și Dwayne în rolurile principale. Din momentul lansării, filmul a stat luni pe prima poziție în topul Netflix și, deși au trecut luni bune de atunci, încă este prezent acolo, dar pe locul 6. „Red Notice” a început să scadă în topul preferințelor cinefililor odată cu lansarea mult controversatului film „Don’t Look Up”.