Smiley e plin de surprize: după ce a lansat trei piese solo și două colaborări anul acesta, mai are câțiva ași în mânecă, pe care urmează să îi scoată anul viitor. Artistul a răspuns la câteva dintre curiozitățile fanilor și a ”dat din casă”, în cadrul unui Q&A pe Instagram. 

La câteva zile după ce a lansat piesa ”Până când”, Smiley și-a făcut timp să stea puțin de vorbă cu fanii lui, virtual. Artistul are o relație strânsă cu cei din comunitatea lui, citește comentariile și mesajele pe care le primește și, uneori, le și răspunde atât celor care îl critică, cât și celor care îl complimentează pentru muzica lui. Artistul și-a făcut timp recent pentru o sesiune de Q&A pe Instagram și a dezvăluit ce planuri de viitor are în ceea ce privește muzica. 

Unii dintre cei care îl urmăresc au fost curioși să afle dacă s-a gândit la o colaborare cu Carla's Dreams sau cu Andra, fiind colegi la show-urile de talente la aceeași televiziune. Smiley a spus că deocamdată se înțeleg bine în calitate de colegi de juriu, dar nu exclude o posibilă colaborare pe viitor, dacă se vor simți inspirați. Artistul a dezvăluit însă că are ”la sertar” piese deja compuse, pe care urmează să le lanseze în curând. Este vorba despre colaborări cu Nane, Shift și DOC.