Mira trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Artista a pierdut un membru foarte drag al familiei sale și și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram de tragicul eveniment.

Anul trecut, de ziua ei, Mira a primit din partea celor mai apropiați prieteni un cadou pe care și-l dorea de mult timp: o pisică. Artista a fost instant cucerită de pufoșenie, iar întrea ea și Pablo s-a stabilit o conexiune puternică. Mira i-a făcut chiar și cont de Instagram micuțului, acolo unde avea 8000 de urmăritori. Recent, Pablo a avut parte de o surpriză. Mira i-a adus acasă un frățior, pe Rico, dar se pare că Pablo că nu a avut timp să se bucure prea mult.

În ultima perioadă, Mira a povestit fanilor de pe Instagram că Pablo a avut probleme de sănătate și că l-a dus de multe ori la clinică pentru operații. Una dintre cele mai recente a fost de eliminare a unui bob de fistic, dar se pare că Pablo nu a supraviețuit intervenției medicale. Astăzi, Mira le-a dat fanilor de pe Instagram vestea cea tristă.

”Ești un înger acum, iubitul meu. Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată. Te iubesc atât de mult și o sa îmi lipsești. @pablo_escomiau va mulțumește in parte, pentru toate gândurile voastre frumoase.”