Selena Gomez a crescut și s-a format profesional în familia Disney. Acum poate spune că a atins apogeul carierei sale și este recunoscătoare pentru tot ceea ce i s-a întâmplat până acum.

Toată lumea o știe pe Selena Gomez ca fiind o actriță, dar și o artistă excepțională. Sel a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul de acum și nu regretă nicio alegere făcută. De multe ori, artista s-a confruntat cu depresie, cu momente de panică, dar a reușit să le depășească pe toate. Viața de persoană publică nu este deloc una ușoară, iar Selena a subliniat asta ori de câte ori a avut ocazia.

Selena nici nu visa că va ajunge, vreodată, în punctul în care este acum. Are o carieră fulminantă, iar de mai bine de un an se poate numi și business woman. Brandul ei „Rare beauty” i-a rotunjit considerabil veniturile, dar să nu uităm că Selena face bani încă de când avea doar câțiva ani.

Selena a avut unul dintre roluri principale în serialul „Magicienii din Waverly Place”, iar pentru fiecare episod primea 30.000 de dolari. În prezent, vedeta are două parteneriate cu HBO Max și cu Hulu. „Only murders in the building” îi aduce Selenei 600.000 de dolari pe un singur epidod. Toate aceste câștiguri, la care se adaugă și Instagramul, dar și venituri din muzică au făcut-o pe Selena posesoarea a 85 de milioane de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)