Kylie Jenner likes the view from the top. Miliardara se menține la înălțime, iar pe Instagram, rețeaua socială unde este cea mai activă, nu vrea deloc să renunțe la titulatura de milionară în like-uri. 

Instagramul chiar este cartea de vizită a lui Kylie Jenner. Miliardara a devenit ea însăși un brand și tot în online și-a făcut și afacerile profitabile. Oricât de mult ar fi criticată, aceasta știe că și reclama negativă este tot reclamă și profită de asta din plin. Kylie a urcat pe contul de Instagram o imagine în care apare purtând un costum de baie și, chiar dacă mulți au criticat-o pentru intervențiile pe care le are, asta nu este un impediment în calea succesului ei. 

În doar 10 ore de la postarea imaginii, Kylie a reușit să adune 10 milioane de like-uri. Kylie și-a schimbat din nou look-ul și a optat pentru o perucă brunetă. Imaginea cu escapada miliardarei a fost apreciată și de cercul ei de prieteni, aceia care au mai rămas pe profilul ei în urma curățeniei pe care a făcut-o Kylie în lista de urmăritori.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)