Chiar dacă acum dă semne că a revenit pe calea cea bună, Miley Cyrus a avut și etape de care nu este foarte mândră. Oricum, este prea târziu ca să mai poată schimba ceva. 

Miley Cyrus este o fire excentrică și a profitat de fiecare ocazie pentru a scoate asta în evidență. Artista a avut noroc și cu părinții ei foarte permisivi care nu i-au interzis niciodată să nu facă ceea ce își dorește. Poate că acesta este și motivul pentru care Miley s-a cumințit de la sine, fără ca cineva să îi impună asta.

Acum 7 ani, aproape că nu exista poză în care Miley să nu apară cu limba scoasă. Ăsta devenise trademark-ul ei. Miley a observat că asta o reprezintă cel mai bine în acel moment, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și și-a asigurat limba. Pentru acea asigurare, Miley a scos din buzunar 1 milion de dolari.

Miley nu este singura vedetă care și-a asigurat anumite părți ale corpului. Rihanna și Taylor Swift și-au asigurat picioarele, Madonna a scos 2 milioane de dolari pentru a-și asigura sânii, iar Kylie Minogue și-a asigurat posteriorul cu 5 milioane de dolari.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)