Primul sărut este una dintre cele mai prețioase amintiri pentru orice adolescent. Fie că a fost o experiență pozitivă sau un fail total, cu toții ne aducem aminte de primul sărut și povestim, uneori amuzați, despre el. Pentru Selena Gomez, lucrurile au stat însă puțin diferit. 

Selena și-a început cariera de actriță atunci când era foarte mică, așa că majoritatea timpului în copilărie și adolescență și l-a petrecut pe platourile de filmare. Iar mometul primului sărut a venit, pentru personajul interpretat de Selena, mai repede decât pentru adolescenta Selena. Cu alte cuvinte, artista a avut parte de primul sărut din viața ei chiar pe platourile de filmare. Selena a povestit că toată adolescența a avut un crush pe Cole Sprouse, dar a ajuns să se sărute cu... fratele lui geamăn, motiv pentru care toată experiența a fost una de coșmar pentru ea. 

 

Actrița (și mai târziu cântăreața) americană a primit un lor în ”The Suite Life of Zack and Cody”, în care jucau gemenii Sprouse și a fost extrem se încântată. Tot entuziasmul a pierit atunci când a aflat din scenariu că trebuie să se sărute cu Dylan Sprouse, fratele celui la care visa în secret. Unde mai pui că, în viața reală, Selena nu avesese parte încă de primul sărut cu un băiat, așa că totul s-a întâmplat într-un context cum nu se poate mai rău: cu fratele crush-ului ei, în timp ce toate reflectoarele și camerele de luat vederi erau ațintite asupra lor. Artista a povestit totul într-o emisiune unde a fost invitată. În caz că nu îți mai aduci aminte momentul, l-am căutat noi pentru tine: