Machine Gun Kelly și Megan Fox foarmează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Sau „formau”, având în vedere că toată lumea crede că cei doi s-au despărțit. MGK și frumoasa lui iubită abia s-au logodit, dar, în concepția fanilor, acesta nu este un impediment în calea despărțirii.

Atunci când Megan și Machine nu vorbesc prea des, o fac fanii în locul lor. Presa de peste Ocean a început să speculeze că logodna celor doi a ajuns la final. La fel cred și fanii de pe Twitter și nu numai, care au început deja să dezbată acest subiect. Deși pare greu de crezut, se pare că au și câteva teorii care susțin despărțirea dintre Mega Fox și logodnicul ei.

Cu toții știm cât de repede se propagă o bârfă de acest gen, mai ales pe Twitter. Totul a început cu un articol scris de o publicație de peste Ocean. Titlul acestuia a lăsat mult loc de interpretări: „Celebrity Breakup Watch: Megan Fox and Machine Gun Kelly.” Fanii au început imediat să facă săpături pe Instagramul cuplului și au găsit câteva dovezi.

 

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au despărțit?! Astea-s toate teoriile care circulă în online
Hepta

Megan Fox i-a spus „da” lui Machine Gun Kelly la începutul anului

Se pare că Megan Fox și MGK nu au mai postat imagini împreună de săptămâni bune. Ba mai mult, bruneta nu a mai vorbit în public despre iubitul ei de la premiera documentarului „Life in pink”. Totuși, sunt și unele voci care susțin că totul poate fi pus pe seama distanței. Machine Gun Kelly este în plin turneu, iar asta nu-i permite să fie lângă partenera lui.

Așa cum era de așteptat, pe Twitter, fanii au mers mult mai departe. Se pare că aceștia au făcut deja predicții și știu ce cupluri se apropie de despărțire. „Mai întâi Pete și Kim, acum Megan și Machine. Cine urmează? Kourtney Kardashian și Travis?”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din online.