Kylie Jenner și-a uimit fanii atunci când le-a dat vestea cea mare: miliardara așteaptă cel de-al doilea copil cu Travis Scott și, în timp ce familia și prietenii se bucură pentru ei, toată lumea așteaptă reacția lui Stormi.

Kylie Jenner va deveni din nou mămică, spre bucuria fanilor ale căror teorii de pe TikTok s-au adeverit. Miliardara așteaptă cel de-al doilea copil cu iubitul ei, Travis Scott și, deși nu au declarat nimic până acum despre asta, surse din anturajul lor au făcut primele declarații. Kylie Jenner a început să dea de bănuit încă de la ziua ei, atunci când nu a dat nicio petrecere grandioasă și s-a afișar cu aceeași manichiură de acum o lună.

No words needed. Kylie Jenner este însărcinată. Cine este tatăl bebelușului de data asta?

Apropiații lui Kylie au declarat că cea mai fericită este Stormi. Micuța lui Kylie nu a știu cum să primească această veste și probabil va mai avea nevoie de ceva timp până să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat. ”Stormi este foarte încântată de ideea că va avea un frățior și vrea să atingă mereu burtica lui Kylie. Este atât de dulce. Kylie a vrut mereu un frățior sau o surioară pentru Stormi și, în sfârșit, visul ei devine realitate.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)