Super Bowl, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2021 și-a anunțat prezența în agenda artiștilor încă de anul trecut. Cei mai norocoși au avut ocazia de a fi cap de afiș, iar The Weeknd este unul dintre ei. Nici la capitolul reclame numele nu sunt de neglijat.

Nick Jonas este una dintre vedetele care și-au anunțat prezența în pauza publicitară de la Super Bowl. Acesta a realizat un spot publicitar pentru Dexcom G6, o companie farmaceutică al cărei scop este monitorizarea nivelului de glucoză din organism. Reclama este una specială pentru el, mai ales că a fost diagnosticat de la vârsta de 13 ani cu diabet. 

Nick nu este singurul care a bifat reclamă în minutul de aur. Un veterean al Super Bowl-ului, Post Malone a semnat prezența și anul acesta. Posty reprezintă Bud Light Legends. Organizatorii SuperBowl s-au asigurat mereu că evenimentul lor este unul de avengură și, se pare că nici anul viitor nu se dezic de la regulă. Anul acesta, spectacolul va fi garantat de The Weeknd.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)