Harry Styles avea în sânge talentul pentru versuri romantice încă de când era mic. O scrisoare cu o poezie de dragoste pe care artistul a compus-o pentru iubita lui din liceu a început să circule pe internet, iar mesajul e pe cât de adorabil, pe atât de funny. 

Harry habar nu avea că avea să devină unul dintre cei mai iubiți artiști, atunci când a scris poemul cu pricina. Era doar un puști de 15 ani, îndrăgostit până peste cap, care încerca să își impresioneze o colegă de școală cu versuri scrise din inimă. Pe Twitter a apărut un screen shot cu o poză cu Harry și iubita lui de la vremea aceea, alături de poezia pe care artistul a scris-o cu dedicație pentru ea. 

“Even though you cost me money, I’ll stick to you like honey, cause I love you more, than anyone could adore.
You may think I’m a steeze, due to the lines of cheese, but I can’t imagine my life right now without you, so there is just one little thing for me you can do…
Be mine and none else’s Fliss, cause I can’t share this awesome bliss.
You make me feel like no other, sometimes I wonder why you bother, but I like the fact you do, just to let me love you.
Being with you is like nothing I can explain,
Seeing you is like nothing I can explain,
Talking to you is like nothing I can explain,
Listening to you is like nothing I can explain,
Missing you is like nothing I can explain,
Wanting you is like nothing I can explain,
Needing you is like nothing I can explain,
Loving you is like nothing I can explain.
Did that explain everything?”

Cam așa au sunat versurile cu care Harry a încercat să o cucerească pe colega lui și se pare că a reușit. Cei doi au fost împreună aproape un an, dar idila lor s-a încheiat chiar înainte ca Harry să participe la X Factor.