Selena Gomez e pe val și trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața ei. Tocmai a lansat un album în limba spaniolă, filmează de zor la proiectul ”Only Murders In The Building” și își face timp și pentru interviuri și ședințe foto. Recent, a postat pe Instagram câteva fotografii cu care i-a cucerit pe cei care o urmăresc. 

Selena nu își uită originile și, din când în când, se transformă într-o cowgirl adevărată. Artista a purtat un outfit demn de o adevărată texană și a cucerit Instagram-ul. Sel s-a fotografiat purtând o bustieră din dantelă, un sacou cu franjuri strălucitori și o pereche de jeanși drepți. Selena își promovează brand-ul propriu de cosmetice, cu un machiaj îndrăzneț, cu ruj roșu, iar fotografiile i-au cucerit pe cei care o urmăresc pe Instagram. 

În doar două zile, imaginile au adunat aproape 7 milioane de like-uri. Prietenii virtuali ai Selenei au putut observa că vedeta este într-o formă de zile mari, a slăbit câteva kilograme și a avut curaj să-și arate talia. Selena a vorbit recent într-un interviu despre anxietate și despre problemele psihice cu care s-a confruntat în ultimul timp și cum a reușit să le depășească, prin faptul că le-a acceptat și a apelat la ajutor specializat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)