Lindsay Lohan aproape că nu mai are bani să treacă nici măcar strada. Evident că e o exagerare, dar nu am putut să ne gândim la altceva când am aflat că actriţa nu a putut să plătească nici măcar 300 de dolari într-un magazin.

Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii până când nu vă explicăm complet situaţia. Lindsay e falită, deşi în urmă nu cu foarte mult timp a încasat nu mai puţin de două milioane de dolari de la Oprah. Banii i-au intrat în cont pentru ca ea să fie subiectul unui documentar făcut de televiziunea pe care o deţine Oprah. Tema fiind, evident, viaţa lui Lindsay după ce a ieşit de la dezintoxicarea de droguri.

Singura scuză a actriţei e că după ce a plătit taxele la stat (dacă le-a plătit) şi după ce şi-a plătit oamenii din echipa ei, a mai rămas cu “doar” 750.000 de dolari.

Chiar şi cu aceşti bani rămaşi, Lindsay s-a făcut de ruşine acum câteva zile. A încercat să-şi cumpere nişte haine dintr-un magazin din New York, dar cardul său a fost respins, deşi avea de achitat doar 300 de dolari.

Nu e singura veste proastă pentru Lindsay. Nu ştim dacă o mai interesează, dar documentarul difuzat de televiziunea deţinută de Oprah, se cam face de râs în State. Reality-show-ul cu Lindsay Lohan are o audienţă minusculă pe lângă serialul animat “Sponge Bob”!

Play pentru a o vedea pe Lindsay Lohan în documentarul eşec.