Rihanna este mai fericită ca niciodată și toate îi merg ca pe roate. Chiar dacă au trecut cinci ani de când nu a mai lansat un album, Riri s-a concentrat asupra business-ului cu produse cosmetice și cu lenjerie intimă și a dat lovitura. Nici pe plan personal nu o duce deloc rău: diva că formează un cuplu cu A$AP Rocky, iar, în curând, vor deveni părinți pentru prima dată.

Riri a avut mai multe relații răsunătoare, de-a lungul timpului, dar de departe cea mai de notorietate este cea dintre ea și Chris Brown, care s-a terminat cu un scandal de proporții, din cauza faptului că Brown a fost violent. Au mai urmat de atunci relații cu alți artiști, dar și idile de scurtă durată cu fotbaliști sau oameni de afaceri. Acestea au fost cele mai răsunătoare relații ale Rihannei!

Chris Brown - probabil cea mai cunoscută relație a Rihannei, din cauza modului în care s-a terminat. Artista și Chris Brown au format un cuplu între 2007 și 2009 și s-au despărțit după ce Brown a abuzat-o fizic pe Rihanna. S-au împăcat în 2013, dar doar pentru câteva luni.

Drake - a avut o relație on-off cu Rihanna între 2009 și 2016. Au scos și câteva piese împreună, dar au încheiat relațiile definitiv în 2016. Riri a declarat ulterior că nu au rămas prieteni, dar nici nu se urăsc. 

Matt Kemp - jucătorul de baseball a avut o relație de scurtă durată cu Rihanna, în 2010. Se întâmpla după despărțirea de Chris Brown. 

A$AP Rocky - presa l-a ”cuplat” cu Rihanna de mai multe ori de-a lungul timpului. Cei doi s-au afișat în calitate de cuplu pentru prima dată în 2019. În 2021, rapper-ul a recunoscut că are o relație cu Riri și a spus că e iubirea vieții lui. 

Travis Scott - el și Riri au fost împreună în 2015, dar idila nu a durat mult. La scurt timp după despărțire, el s-a cuplat cu Kylie Jenner și acum au o fetiță împreună. 

Hassan Jameel - omul de afaceri și Rihanna au avut o relație de trei ani, dar au ținut-o departe de ochii curioșilor și s-au afișat împreună doar de câteva ori. S-au despărțit la începutul anului 2020.