Rosalía nu mai are nevoie de nicio introducere. Artista a dus muzica flamenco la rang de artă și scrie istorie cu fiecare piesă. Înainte de a rupe topurile, vedeta s-a lansat, la fel ca majoritatea, la concursuri de talente. 

Rosalía avea 15 ani atunci când a simțit că este momentul să se afirme în muzică. În 2008, când a început totul, nu exista TikTok care să-i facp vizibili și virali pe artiști, așa că Rosalía a urmat varianta clasică. Vedeta s-a înscris la un concurs de talente și a fost chemată la audiții. Așa a ajuns aceasta pe scena concursului „Si tu que vales”, varianta spaniolă pentru „The Voice”.

Rosalía a pășit timidă pe scenă, cu o chitară în brațe și a început să cânte, în speranța că-i va impresiona pe jurați. Artista a interpretat piesa „Como en un mar eterno” și a reușit să smulgă câteva lacrimi din partea publicului. Din păcate, jurații nu au fost la fel de impresionați, iar verdictul lor a fost unul destul de dur pentru Rosalía. „Ai o voce foarte frumoasă, dar nu trebuia să cânți această piesă”, a spus Noemí Galera. „Ai mult potențial, dar nu știi să-l scoți în evidență”, i-a spus Ángel Llácer.

Rosalía nu s-a demoralizat și a lăsat chitara de-o parte și le-a mai oferit juraților un recital. Din păcate, nu i-a convins că are o șansă la marele premiu de 30.000 de euro. Acum, după mai bine de 10 ani, Rosalía a demonstrat că știe cum să își pună în valoare potențialul.

 

@solo..edit1

#motomami #larosalia💃 #rosalia #rosaliavt #foryoupage #parati #fpy

♬ sonido original – Kate

 

Rosalía s-a logodit cu Rauw Alejandro

Rosalía iubește și este iubită. O astfel de relație frumoasă nu avea cum să fie ținută departe de ochii curioșilor prea mult timp. Se pare că diva muzicii flamenco se iubește cu Rauw Alejandro cel care se poate lăuda cu piese de sute de milioane de vizualizări lansate alături de Selena Gomez și de Jennifer Lopez.

Acum ceva timp, cei doi au fost în vacanță, în Grecia. Cuplul s-a distrat de minune în Santorini și au postat o mulțime de imagini din escapada lor romantică. Una singură a atras atenția tuturor. Rosalía s-a pozat cu un pahar în mână, iar ochiul vigilent al urmăritorilor a sesizat că artista poartă un inel pe deget. Deși cei doi nu au confirmat nimic, de aici și până la un întreg trend pe Twitter a mai fost un singur pas.

 

Life before fame. Cum arăta Rosalía la 15 ani, când a participat la show-ul „Si tu que vales”
Hepta