Fetele de la Blackpink se laudă cu o nouă performanță: au depășit 60 de milioane de subscriberi pe canalul de YouTube și au devenit, astfel, prima trupă sud-coreeană care atinge această cifră impresionantă. 

Fac ce fac și mai bifează un record. Fie că lansează piese pe cont propriu sau în formula care le-a consacrat, fetele de la Blackpink se laudă cu o cifră la care alți artiști doar visează. Este vorba despre numărul impresionant de subscriberi pe care l-au adunat pe contul lor oficial de YouTube. 60 de milioane de abonați are canalul lor și este primul canal de YouTube din Coreea de Sud care ajunge la această cifră și al doilea cel mai mare la nivel mondial, fiind depășit doar de către Justin Bieber, care are 62.4 milioane de abonați.

Ora și milionul de views. Rose de la Blackpink a lansat videoclip nou și a cucerit internetul. I-ai dat play?

La 60 de milioane de abonați, e clar că și la capitolul vizualizări fetele stau extrem de bine. Videoclipurile de pe canalul lor, fie că sunt clipuri ale trupei, fie că sunt proiecte solo (cum este cel al lui Rose), au adunat în total peste 17 miliarde de vizualizări. Printre cele mai vizionate clipuri ale fetelor se numără “Ddu-du Ddu-du” (1.5 miliarde de views) sau “Kill This Love” (1.2 miliarde).