Spre deosebire de Johnny Depp care este exclus din toate proiectele din cauza problemelor din ultima vreme, imaginea lui Travis Scott nu este deloc afectată de tragedia de la „Astroworld”. Ba mai mult, rapperul a semnat deja cu Nike, iar colaborarea lor a dat fanii peste cap.

Travis Scott este un nume puternic în industria muzicală și nu numai. Iubitul lui Kylie Jenner este un reper pentru milioane de fani și nu este de mirare că cei de la Nike au speculat pe baza acestui fapt.

Colaborarea dintre cei doi este o situație win-win, Nike crescându-și vânzările, iar Travis adăugându-și un plus imaginii sale. Colecția pe care rapperul a lansat-o a avut o cerere atât de mare, încât sigur nu va fi ultima. Acesta este primul proiect de anvergură pe care iubitul lui Kylie îl are la activ după tragedia de la „Astroworld”.

Speaking of „Astroworld”, după Billboard Music Awards, Travis Scott a primit una dintre cele mai proaste vești. Rapperul este dat în judecată de către una dintre fanele care au participat la „Astroworld”. Shanazia Williamson susține că festivalul i-a cauzat avortul. Aceasta era în mulțime când încerca să se salveze, dar, în acea îmbulzeală, pumnii și coatele au rănit-o atât de tare încât a pierdut copilul.