Kylie Jenner își surprinde mereu urmăritorii cu accesoriile scumpe pe care le are, însă una dintre cele mai recente postări ale miliardarei i-a supărat destul de rău pe aceștia.

Evenimentele din Australia le-au marcat foarte mult pe vedetele și pe milionarii planetei care au donat sume importante pentru a-i ajuta pe cei de acolo să depășească situația alarmantă de acolo. Kylie Jenner a făcut o mare gafă pe Instagram, iar urmăritorii au criticat-o imediat. 

Kylie a postat o imagine în care își arată cea mai recentă achiziție, o pereche de papuci cu blană de la Louis Vuitton care costă în jur de 1500 de dolari. Urmăritorii acesteia au reacționat imediat și i-au spus că mai bine donează pentru Australia în perioada asta decât să cumpere lucruri scumpe.

La scurt timp după, deținătoarea Kylie Cosmetics a donat suma de 1 milion de dolari și le-a cerut scuze tuturor pentru postare și a spus că nimic nu a fost intenționat. 

Kylie nu este la primul episod de acest gen, în trecut fiind criticată pentru pozele cu mașinile scumpe pe care le postează.