Kourtney Kardashian a transformat nunta într-un adevărat fenomen. Sora lui Kim nu s-a mulțumit cu o simplă petrecere, așa că a optat pentru un eveniment grandios, sărbătorit pe mai multe continente.

În weekend, Kourtney și Travis s-au căsătorit, pentru a treia oară, în Italia. Întreaga familie le-a fost alături și, deși nu a fost deloc simplu de organizat un asemenea eveniment, Kourt a ținut la un singur aspect. Vedeta a vrut ca toți cei invitați să respecte dress code-ul care nu a fost deloc unul obșinut. „Gothic” a fost termenul care a trebuit să îi definească pe toți cei prezenți la nunta ei.

Nici Kourt nu s-a lăsat mai prejos, iar pentru una dintre rochiile de mireasă a apelat la casa de modă Dolce and Gabbana. Spre deosebire de surorile ei care au aruncat o avere pe rochiile de mireasă, dar și pe cele de la diverse eveniment, Kourtney nu a folosit un buget extravagant. 1.900 de dolari costă una dintre rochiile pe care aceasta le-a purtat în Portofino, mai exact, cea neagră cu detalii albastre.

Cei care urmăresc evoluția cuplului știu foarte bine că Travis și Kourt fac tot posibilul pentru a avea copii. Chiar dacă ambii au copiii din căsniciile anterioare, acum, cuplul își dorește să consolideze relația mai mult ca niciodată.