Pe 5 august, Khloe Kardashian a devenit mămică de băiețel. La fel ca sora ei, Kim, blondina a apelat la ajutorul unei mame surogat. Acum, problema care se pune este legată de custodia celui mic. 

Khloe Kardashian știe foarte bine ce are la ușă. Vedeta nu are deloc încredere în fostul ei partener și nu trebuie învinovățită. Sora lui Kim a fost înșelată de atâtea ori, încât a pierdut și numărătoarea. Totuși, spre uimirea tuturor, tot Tristan este bărbatul cu care și-a dorit să aibă un al doilea copil. Nimeni nu înțelege ce a fost în capul vedetei, mai ales că acum trebuie să stabilească custodia.

Așa cum era de așteptat, Khloe vrea custodie deplină asupra copilului. Și este înțeles de ce. Chiar și în astfel de condiții, milionara îi permite fostului ei partener să fie prezent în viața băiețelul ori de câte ori simte nevoia. „Khloe și Tristan au căzut de acord că ea să fie cea care se ocupă de bebeluș. Tristan este foarte bucuros că a devenit, din nou, tată de băiețel”, a declarat o sursă pentru hollywoodlife.com.

Khloe Kardashian și Tristan Thompson, dispută pe baza custodiei. La cine va rămâne băiețelul nou-născut
Hepta

Khloe Kardashian este, din nou, singură

Khloe Kardashian nu are deloc timp să se plictisească. Viața ei este una destul de palpitantă, dacă judecăm după cele mai recente evenimente. După ce a anunțat că nu vrea să mai audă de Tristan Thompson, Khloe și-a propus să se axeze pe propria persoană. Asta până când sora ei, Kim, i-a prezentat un detectiv particular care i-a trezit intersul.

Cei doi s-au cunoscut la una dintre cinele organizate de Kim. Cuplul a reușit să își țină relația departe de ochii curioșilor, deși se vedeau de la începutul anului. Acum, la scurt timp după ce Khloe a devenit mămică, a mai aruncat o bombă. Vedeta este singură, din nou și pare că nu se mai grăbește să-și găsească un alt partener.

„Khloe se bucură de viața de femeie singură, iar singurul ei focus este pe rolul ei de mamă și pe muncă. Vrea să iubească din nou, dacă persoana potrivită apare în viața ei, dar este foarte fericită acum. Nu caută și nu se grăbește”, a spus o sursă pentru E!News.