Khaby Lame is living the dream! De la o simplu utilizatot de TikTok, Khaby a ajuns să fie cea mai urmărită persoană de pe platformă, iar reușitele lui nu se opresc aici. Influencerul a colaborat cu multe nume mari din diverse domenii, iar faptul că a ajuns să îi atragă atenția lui Snoop Dogg, that’s a big deal!

Khaby Lame nu are nevoie de prezentări și nici nu și le face. Cei care îl urmăresc știu că influencerul de abia dacă a scos două cuvinte, la propriu, de când s-a lansat în online. Khaby a început cu pași mici, însă viitorul lui sună mai bine ca niciodată. Tiktokerul a luat fața marilor influenceri, iar în Italia, acolo unde locuiește în prezent, a depășit-o cu mult pe Chiara Ferragni, una dintre cele mai cunoscute influencere de la ei.

După ce a dat lovitura în online, pentru Khaby au urmat multe proiecte în offline, iar cel mai important este, fără doar și poate, colaborarea lui Hugo Boss. Acesta a filmat campania alături de Kendall Jenner, dar nu este singurul nume sonor de pe lista lui. Anul trecut, J Balvin l-a luat pe Khaby în videoclipul lui, iar acum, Snoop Dogg pregătește ceva huge alături de tiktoker.

Cei doi s-au filmat împreună, dar nu au dat prea multe detalii despre ceea ce urmează să se întmpl. Snoop și Khaby s-au distrat de minune și, din puținele secunde pe care le-au postat pe Instagram, fanii cred că este vorba despre un nou videoclip semnat de rapper. Alții sunt de părere că cei doi au început un nou proiect în online, având în vedere că totul este postat pe episoade.

All eyes on them!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)