Orlando Bloom a vorbit recent despre relația puternică pe care a construit-o alături de Katy Perry și cum reușesc să o păstreze în mod echilibrat, deși se află distanța între ei. 

Pentru Orlando Bloom și Katy Perry, distanța nu reprezintă un obstacol, ci le întărește și mai mult legătura. Deși Orlando își petrece majoritatea timpului în Republica Cehă filmând pentru serialul Carnival Row, iar Katy călătorește în întreaga lume pentru diverse proiecte, relația lor pare să fie din ce în ce mai apropiată.

„Face parte din job, nu-i așa? Trebuie să construiți bazele împreună, să creați sentimentul de încredere și siguranță pentru a putea petrece timp despărțiți și să faceți ceea ce aveți nevoie și să vă simțiți conectați cu acea persoană, pentru a putea începe o călătorie împreună”, a declarat actorul.

Întrebat dacă el și Katy, în vârstă de 34 de ani, au început pregătirile pentru nuntă, Bloom a răspuns: „Doar în sensul că lucrăm la construirea unei baze foarte puternice pentru relația noastră.”