Katy Perry petrece din ce în ce mai mult timp cu micuța ei, Daisy. Artista a început să reconsidere rolul de mamă și a postat o serie de mesaje pe Twitter.

Katy Perry este un paradox. Dacă înainte de a o naște pe fetița ei nu știa nici ce nu să îmi dea, ei bine, acum, artista este o mămică grijulie și deja a gândit multe planuri pentru Daisy Dove. Pentru Daisy, părinții au pregătit un viitor în Marea Britanie. Katy crede că dacă micuța ei va crește cu valorile britanice, va fi mult mai aproape de perfecțiune.

Perry nu își face publice planurile pentru fetița ei pentru prima dată. Acum câteva săptămâni, artista declara într-un live pe Instagram: ”Voi fi corectă, strictă și amuzantă. Vreau ca lucrurile să fie bine făcute și vreau să creez un mediu pașnic pentru micuță. Iar pentru asta e nevoie de puțin matriarhat.”

Pe zi ce trece, Katy se convinge din ce în ce mai mult că nu este ușor să fii mamă. Artista și-a postat gândurile pe Twitter, acolo unde este convinsă că mulți urmăritori sunt de acord cu ea.

”1. Idee preconcepută: să fii mamă nu este un job full time. 

2.  Atunci când o mamă se întoarce la muncă, indiferent de profesia pe care o are, nu se întoarce dintr-o vacanță. Vine tot de la un job full time, cel de mamă.

3. Sună-ți mama și spune-i că o iubești și că o apreciezi.

4. Îmi iubesc jobul.”, a scris artista pe Twitter.