Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Hailet Bieber și Selena Gomez sunt rivale, chiar dacă Sel a încheiat toate legăturile cu artistul. Dacă există sau nu acest conflict și în realitate nici nu mai contează, având în vedere că în online este alimentat mereu de fanii celor două dive.

Recent, Selena a bifat încă o apariție pe coperta publicației Elle USA, iar imaginile sunt pur și simplu wow. Atât de wow încât nici măcar Hailey Bieber nu s-a abținut și a apăsat butonul de like. Soția lui Justin Bieber a dat dovadă de maturitate și a apreciat apariția Selenei, iar asta a aruncat internetul în aer. Fanii celor două nu mai știu ce să creadă, mai ales că între ele au existat mereu tensiuni din cauza lui Biebs.

Wait, what?! Selena Gomez nu își știe parola de la Instagram. Ce alte declarații a mai făcut artista pentru Elle USA?

În timp ce Selena este mereu susținută de selenatorii ei, la polul opus, Hailey este mereu pusă la zid și criticată pentru că ar copia aparițiile Selenei. Asta a mers atât de departe, încât soția lui Bieber a ajuns să fie victima bullying-ului online. 

”Am avut o de dus o luptă cu ceea ce se întâmpla în social media. Pentru o perioadă, oameni pe care nu îi știam mă făceau să cred că trebuie să mă justific în fața lor când de fapt, realitatea era că eu nu le datorez lor nimic. Mi-a luat o vreme să înțeleg asta, mai ales că sunt genul de perfecționistă care nu suportă ca oamenii să fie supărați pe ea. Am realizat că sunt oameni care te critică în online indiferent de ce ai face doar pentru că ei nu sunt mulțumiți de propria persoană. Am mers la terapie și am realizat că tot hate-ul din online nu are legătură cu ceea ce fac eu sau cum mă comport.”, a declarat Hailey în podcastul Women’s Health UK.