Perioada în care Justin Bieber era “prietenul” poliţiştilor, închisorilor şi drogurilor e de mult apusă. Aşa spun prietenii lui Bieber care ne anunţă că puştiul de 20 de ani s-a maturizat şi că s-a făcut băiat cuminte.

“Justin nu mai vrea să aibă în jurul lui oameni care să îl influenţeze negativ. Vrea să fie înconjurat de oameni care îl motivează şi îl influenţează pozitiv. Nu mai vrea să mai audă de droguri şi alte prostii”, a mărturisit o sursă pentru presa din Statele Unite ale Americii.

Dacă vă vine să credeţi, Justin fuge până şi de admiratoare. Dacă înainte abia aştepta ca o tipă să îl abordeze, acum preferă să stea retras alături de câţiva prieteni apropiaţi.

“Începe să se maturizeze. În sfârşit s-a trezit şi şi-a dat seama că e cazul să se schimbe până nu e prea târziu”, a spus aceeaşi sursă.

Dacă totul e adevărat noi îi spunem că Bieber e BETON! Avem şi o dovadă că lui Justin nu îi mai stă capul la prostii. Tocmai ce a postat pe Facebook un clip de pe Youtube în care ne arată cât de mândru e de originile sale canadiene.