Justin Bieber le calcă pe urme unor colegi de breaslă precum Billie Eilish sau J Balvin și lansează propriul documentar. ”Justin Bieber: Our World” va avea premiera în luna octombrie și le va arăta fanilor lui Biebs imagini de culise din unul dintre concertele starului canadian. 

Justin Bieber a lucrat la un documentar în ultima perioadă și e gata să le arate fanilor lui cum se pregătește pentru un concert și câtă muncă este în spatele unui astfel de eveniment. ”Justin Bieber: Our World” va avea premiera pe Amazon pe 8 octombrie. Documentarul a fost filmat în timp ce Bieber pregătea concertul din ajunul Anului Nou. A fost primul concert al lui Justin în ultimii trei ani și s-a desfășurat cu un public restrâns, doar 240 de persoane, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, dar a putut fi urmărit în regim live streaming de oamenii din toate colțurile lumii. 

Documentarul este un film behind the scenes și a fost filmat pe parcursul unei luni întregi. Fanii artistului vor putea vedea cum s-a pregătit Biebs pentru concert, dar și câtă muncă este în spatele unui astfel de eveniment, fiind necesară implicarea unei echipe întregi. Hailey Bieber apare și ea în câteva cadre, iar momentele romantice dintre ea și Justin nu lipsesc din documentar. 

Așa arată trailer-ul: