Nici bine nu a început anul 2021 că Hailey Bieber a și bifat deja primele proiecte. Modelul a avut o ședință foto incendiară pentru un celebru brand alături de buna ei prietenă, Kendall Jenner.

Hailey Bieber nu se lasă mai prejos. După ce anul a fost început cu dreptul de către soțul ei, Justin, acum, modelul a început să aducă primii bani în casă. Hailey a realizat prima ședință foto de anul acesta pentru brandul Versace, iar imaginile sunt speechless. Soția lui Justin a renunțat la lenjerie, dar, totuși, nu a lăsat nimic la vedere. 

Atât Hailey, cât și Kendall au avut wet look și au scos în evidență noile produse Versace din campania primăvară-vară. Hailey și Kendall sunt așteptate pe podiumul de la Milano Fashion Week, eveniment ce va avea loc pe 23 februarie și se va încheia pe 1 martie.

Tot la începutul acestui an, Hailey s-a pozat fără niciun pic makeup și are toate șansele să fie cea care dă startul acestui trend în 2021. Soția lui Justin promovează produsele de la ”Bare Minerals” și se pare că sunt cele mai potrivite stilului ei. Inițiativa ei de a se posta mai naturală ca niciodată a fost extrem de apreciată de către urmăritorii ei.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)