Justin Bieber face ce face și atrage atenția fanilor. În cel mai recent videoclip în care apare, artistul face referire la fosta lui iubită, Selena Gomez, iar asta a creat un val de reacții în online.

Justin Bieber se pare că încă mai ales cu gândul la Selena Gomez. Artistul apare în cel mai recent videoclip al lui Drake cu DJ Khaled pentru piesa ”POPSTAR”. Ideea videoclipului este una foarte amuzantă, dar fanii Selenei Gomez, vigilenți din fire nu au putut scăpa din vedere un detaliu interesant.

Justin apare în ipostaza unui bad boy, înconjurat de multe fete și mașini scumpe și cântă despre Selena Gomez. Chiar dacă aceasta își sincronizează buzele cu versurile deja înregistrate de Drake, Justin apare cântând: ”Look, Ariana, Selena, my Visa”. Acest vers a creat un val de reacții în online, fanii acuzându-l pe Justin câ încă se mai gândește la Selena, deși este căsătorit cu Hailey.

În finalul videoclipului apare și Hailey, soția lui Justin care îl întreabă: ”Ești bine?”. Se pare că Justin are de dat niște explicații acasă.