Actriţa lesbiană Jodie Foster (51 de ani) s-a măritat weekend-ul trecut cu iubita sa, fotografa Alexandra Hedison (44 de ani). A fost o nuntă secretă, iar presa a aflat de ea abia după eveniment. Jodie şi Alexandra s-au cunoscut anul trecut, în vară, atunci când au şi fost fotografiate pentru prima dată împreună, la studiourile FOX din Los Angeles. 

Hedison a avut o relaţie de trei ani cu starul de televiziune Ellen DeGeneres, până în 2004. Jodie Foster a mai fost căsătorită o dată. A stat 15 ani alături de producătoarea de filme Cydney Bernard, de care a divorţat în 2008.

Jodie Foster şi Cydney Bernard în 2005 (dailymail.co.uk)

În timpul relaţiei cu Cydney, Jodie Foster a născut doi băieţi, pe Charles (în 1998) şi pe Christopher (în 2001). Încă nu le-a spus cine este tatăl lor. Actriţa a declarat anul trecut că va face acest lucru, atunci când fiul cel mare va împlini 21 de ani. 

Jodie Foster şi cei doi fii ai săi în 2013, la Golden Globe (dailymail.co.uk)

Mama fostului producător de la Hollywood, Randy Stone, a declarat că este convinsă că fiul ei a fost tatăl celor doi băieţi. Stone a fost cel mai bun prieten al lui Jodie Foster. A murit la 48 de ani, în 2007, din cauza unei boli de inimă. 

Stone a fost căsătorit cu Roslyn Kind, sora Barbarei Steisand, dar a divorţat de ea, după ce şi-a dat seama că este homosexual. 

Jodie Foster şi Randy Stone în 1997, la Premiile Oscar (dailymail.co.uk)