Foarte nume celebre din industria muzicală au fost și sunt alături, în continuare, de Britney Spears. Vedeta nu a trecut prin cele mai frumoase momente de-a lungul anilor. Totuși, a răsărit soarele și pe strada ei, iar de când s-a căsătorit cu Sam, totul pare să funcționeze ca pe roate.

Au trecut ani buni de când Britney Spears nu a mai lansat un hit. Artista a fost destul de greu încercată de tutela tatălui ei, așa că nu a avut timp să se gândească la asta. Cel puțin, nu până acum. De când este femeie la casa ei, Brit și-a găsit alte preocupări, iar muzica este una dintre ele. Deși nu are nicio piesă în sertar, nu duce lipsă de propuneri.

Jessie J este printre primele artiste care s-a gândit la colega ei. Jess și Brit au o experiență de viață comună, iar asta s-ar putea să le ajute pe plan muzical. Ambele artiste au suferit avorturi și deja este foarte bine cunoscut faptul că o suferință se transformă într-un hit. „Jessie a scris multe piese cât a fost în pandemie. I-a trimis deja două dintre ele lui Britney Spears și așteaptă un răspuns din partea ei. De asemenea, Jessie va colabora și cu trupa Louis York”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Britney Spears va lansa piesă noua luna aceasta

Britney Spears are de gând să recucerească topurile și are toate șansele. Artista garantează ca are un as extrem de valoros în mânecă. Se pare că vedeta a trecut pe la studioul de înregistrări și a ales deja cu cine va colabora pentru următoarea ei piesă. Britney se pare că a bătut deja palma cu Elton John și vor lansa prima lor colaborare.

Potrivit celor de la Page Six, piesa se numește „Hold me closer” și este deja programată spre lansare pentru luna viitoare. Cei doi artiști au înregistrat piesa la un studio din Beverly Hills. „Hold me closer” este specială pentru Brit, mai ales că este prima piesă pe care o lansează după 13 ani de tutelă.

„A fost ideea lui Elton, iar Britney este un mare fan. Au înregistrat un remix pentru „Tiny Dancer”. Toată lumea de la studio a ascultat-o deja și sunt înnebuniți după ea. Toți spun că va fi hitul verii”, a spus o sursă pentru Page Six.

Jessie J își dorește ca Britney Spears să revină în industrie. Artista i-a trimis deja două piese fostei „Prințese Pop”
Hepta