Jennifer Lopez a participat săptămâna trecută la o prezentare de modă la Veneția și a fost atracția principală. J. Lo a purtat un outfit regal, iar imaginile cu ea au făcut înconjurul internetului, numai că... a omis un detaliu important. 

Jennifer Lopez a fost imaginea celei mai noi colecții Dolce & Gabbana. Diva a zburat tocmai la Veneția, pentru a participa la prezentarea de modă organizată de celebrul brand. A purtat un outfit extrem de sofisticat, semnat D&G, și accesorizat cu o coroană. J. Lo a fost regina colecției, și la propriu, și la figurat, iar imaginile postate pe contul ei de Instagram au adunat milioane de like-uri. Toate bune și frumoase, numai că, în fotografiile surprinse de paparazzii, s-a văzut un detaliu rușinos.

Matchy-matchy! Jennifer Lopez și Ben Affleck au purtat outfit-uri asortate și toată lumea a fost cu ochii pe ei

Ținuta pe care a purtat-o Jenny from the block a fost compusă dintr-un sutien încrustat cu pietre strălucitoare, o pereche de pantaloni cu talie înaltă și imprimeu floral, o pereche de pantofi înalți și, piesa de rezistență a outfit-ului, o capă cu model floral, lungă până în pământ. Diva a avut nevoie de ajutor pentru a urca pe barcă, iar vântul a fost total împotriva ei, lăsând la vedere un detaliu nedemn de o divă. Pelerina avea încă eticheta cu prețul pe interior, iar atunci când bătea vântul, se putea vedea.