Jack Harlow aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artistul a dat lovitura pe TikTok cu piesa „First class” și a fost nevoie de câteva videoclipuri pentru ca numele lui să devină celebru. Deși mulți au aflat de abia acum de el, Jack este veteran în lumea muzicii.

Jack Harlow a cunoscut faima când se aștepta cel mai puțin. Piesa lui, „First class” este una dintre cele mai virale la ora actuală și nu este de mirare că artistul de bucură de popularitate. Jack are multe piese la activ, printre care și una despre Dua Lipa. Artistul este un mare fan Dua, doar că nu a lansat piesa până când nu a aflat și părerea ei despre versurile scrise de Jack. 

„Am vrut să am aprobarea ei, așa că am sunat-o pe FaceTime și i-am cerut părerea. Dacă ar fi spus că nu este ok, clar nu o mai lansam. În realitate, a spus că este ok și că, atâta timp cât nu este piesa ei, nu are prea multe de adăugat”, a declarat Jack. Cam așa sună versurile:

„Dua Lipa, I’m tryna do more with her than do a feature (Do it) / I checked the web, they out here chewin’ me up, f–k it / Fadeaway, I lift that Luka knee up, bucket / I heard from someone you said you could be us, nothing.”